InventionDC - Hal01

Bent u ook zo toe aan een nieuwe look in uw woning?
Maar heeft u geen idee waar te beginnen? Een actuele uitstraling, een andere sfeer en/of stijl?
Er zijn veel mogelijkheden. Je kiest wat je nodig hebt.
Soms is een kort adviesgesprek genoeg voor een zinvolle verandering!
Andere keren gaat het om een grotere aanpak.

Werkwijze HAL01
Eerste gesprek: kennismakingsgesprek
We komen vrijblijvend voor een eerste kennismaking bij jouw thuis. We maken kennis en bespreken je woonwens(en) en je budget. Dit eerste gesprek is gratis!

Tweede gesprek: het interieuradvies
Alle wensen en mogelijkheden zijn besproken. Je hebt ons opdracht gegeven om het stylingsadvies verder uit te werken. We gaan voor je aan de slag. We maken een plan, geheel afgestemd op jouw wensen en eisen. Dit plan bevat alle praktische informatie zoals bijvoorbeeld kleuradvies, voorbeelden accessoires en meubels. Ons tweede gesprek vindt plaats bij HAL01.

Realisatie
Nu het complete interieurplan is uitgewerkt, wordt het tijd voor de daadwerkelijke uitvoering van het plan. Op basis van het opgestelde interieuradvies verzorgen wij, eventueel, de verdere aankoop van de voorgestelde meubels en accessoires aan de hand van het plan. Meubels, tapijten en verdere aankopen die specifiek worden aangevraagd voor jullie woning worden in overleg gekocht. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning en advisering bij de aanbesteding van schilder- en timmerwerkzaamheden etc.


Uurtje Advies
Misschien heb jij geen uitgebreid plan nodig, maar wil je wel even samen kijken over de woonvragen die je hebt. Bijvoorbeeld over kleurgebruik of de meubelopstelling. Graag ontvangen wij van tevoren een paar foto’s van uw interieur.


Schuifsessie
In een paar uur (2 uur) schuiven wij samen de aanwezige meubels en accessoires zodat er een nieuwe frisse indeling ontstaat. Je krijgt ook makkelijk toe te passen tips en voorbeelden om uw interieur mooier en aangenamer te maken.Bedrijven
Wij werken een derde van onze dag en jammer genoeg zijn veel werkruimtes sfeerloos en weinig inspirerend.
Een aangenaam werkklimaat en een functionele werkomgeving zijn even belangrijk als de juiste uitstraling naar de klant.
In veel gevallen kunnen kleine aanpassingen de uitstraling compleet veranderen. Vaak maakt het aanbrengen van kleuraccenten en het anders opstellen van meubilair al een groot verschil.
Voor prettige ruimtes met identiteit, van casco tot de laatste details kunnen we je (bedrijf) begeleiden. Prijsafspraken in overleg.


Contact informatie

+31 6 12 44 10 27
info@inventiondc.nl
(Google maps):
      Vrijkenstraat 15
      6088 PA, Roggel
      Nederland

Social Media

Openingstijden:

Donderdag 10:00 tot 18:00
Vrijdag 13:00 tot 20:00

Buiten deze tijden, is een afspraak in overleg altijd mogelijk!